GeneralOrgull de club – XXIX Marxa cicloturista del vi i el cava – 08/03/2020

Jordi Reverter, membre la Unió Ciclista Sant Cugat, ens ha enviat una crònica molt interessant sobre la  XXIX Marxa cicloturista del vi i el cava, que va succeir ahir. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!! Gràcies Jordi!!!!!!

 

Orgull de club – XXIX Marxa cicloturista del vi i el cava – 08/03/2020

Avui hem iniciat la temporada de marxes cicloturistes de l’any 2020 i com no podia ser d’una altra forma, hem anat a Vilafranca del Penedès una bona colla de la UCSC. Em permetreu en l’article d’avui saltar-me la tradicional ressenya formal i personificar-la una mica. Petits avantatges narcisistes que ens podem permetre els autors de tant en tant. Això ho comento perquè avui ha estat la primera marxa en bicicleta des de l’operació d’esquena que vaig patir l’any passat i em va obligar a estar vuit mesos sense trepitjar la carretera en bici. En tot el 2019 no vaig poder participar en cap marxa i fins la data d’avui, amb prou feines, no m’he sentit amb forces per tornar-hi. Així que efectivament, ha estat un dia ben esperat i ben especial. Com deia, hem estat una bona colla. No voldria deixar-me ningú, però els nomenaré fent memòria tot i recordant a través de les moltes fotografies que hem pres. Hem anat: Horacio B (demostrant un cop més el seu poder sobre les dues rodes, a les cinc del matí ha sortit de Sant Cugat en bici fins a Vilafranca, fet la marxa i tornat en bici, uns 240 km! Tot un clàssic del seu repertori), Roger T, Toni B, Javi G, Juan MR, Albert H, Jesús O, Fernando G, un company del club de Cerdanyola (em sap greu, Fernando, no sé el seu nom), Víctor B, Marco I, Ralf R i pel camí se’ns ha afegit una antiga companya del B, la Britta S. Així doncs, uns 13. Bon nombre per als que no creiem en supersticions.

Començava l’article amb el títol addicional “d’Orgull de Club”. Doncs sí. Avui s’ha demostrat que la UCSC és un gran club i que el sentit dels clubs és el d’unir persones, grans persones, que també ciclistes en el nostre cas. Hem trencat la barrera, artificial, penso, de la separació entre Grups i hem rodat junts, pràcticament tota la marxa, gent de l’A, gent del B i gent de Triatló. Voldria agraïr aquí la generositat “dels del l’A” i “dels Triatletes” per esperar quan podrien haver marxat a batre els seus rècords i l’esforç “dels del B” en intentar seguir el ritme. Alguns, entre els que m’incloc, pensem que, per sobre la separació de Grups, i sense desmerèixer l’orgull de pertinença a un grup en concret, per sobre de tot som companys que compartim aquesta passió de patir sobre dues rodes els diumenges al matí, i que tant ens és anar un dia amb els uns o un dia amb els altres. Avui ha estat una demostració de d’harmonia i companyonia i per això es mereix destacar-ho. I per celebrar-ho, potser per casualitat, un cop més, gràcies Blanca, molts han pogut estrenar la nova equipació del club que està xulíssima. Jo hauré d’esperar al bon temps, doncs la Gobik que he demanat és d’estiu i la d’hivern encara ha d’arribar.

I de la ruta en sí, que voleu que us digui…. Es resumeix en dues paraules: un trenkakames. Això sí, per uns paisatges espectaculars en un dia meteorològicament ideal. Ja veureu les fotos. Ara toca descansar i esperar amb ànsia el proper diumenge. Gràcies al JM per portar-me, com sempre, un plaer. Gràcies al Toni B pels relleus a remolc del grup. L’un per l’altre hem aconseguit arribar amb un temps digne. I gràcies a tota la resta per ser com sou, grans companys i millors persones. Tal com diu el Foraster: “gent de la unió ciclista Sant Cugat: sou colloooonuuuts!!!!”

La ruta ha estat:

Vilafranca del Penedès – les Cabanyes – Vilobí del Penedès – Guardiola de Font-Rubí – l’Avellà – Font-Rubí – Torrelles de Foix – Pontons – Bonany – Pla de Manlleu – Aigua Viva – can Ferré – Vila-rodona – Santes Creus – les Pobles – Bonany – el Pontonenc – alt de la Llacuna – les Llambardes – alt de Font-Rubí – l’Avellà – Guardiola – Vilobí – Pacs del Penedès – Vilafranca del Penedès

 

VOLS FORMAR PART DE LA UCSC?

VOLS FORMAR PART DE LA UCSC?

https://ucsantcugat.cat/wp-content/uploads/2022/05/footer-logo-blanco-ucsc-320x128.png

Unió Ciclista Sant Cugat

Rambla Can Mora, 11 1r 1a
08172 Sant Cugat del Vallès

936 743 597
606 87 73 34
informacio@ucsantcugat.cat

Disseny web: nom / lablanca studio

Fotografia: Horacio Barrios & Frank A. Geibel

https://ucsantcugat.cat/wp-content/uploads/2022/05/footer-logo-blanco-ucsc-320x128.png

Unió Ciclista Sant Cugat

Rambla Can Mora, 11 1r 1a
08172 Sant Cugat del Vallès

936 743 597
606 87 73 34
informacio@ucsantcugat.cat

Disseny web: nom / lablanca studio

Fotografia: Horacio Barrios & Frank A. Geibel